zondag 9 augustus 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Gerhard van der Bijl verruilt FloraHolland voor Albert Heijn

Gerhard van der Bijl verruilt FloraHolland voor Albert Heijn

Chief Commercial Officer (CCO) Gerhard van der Bijl vertrekt per 1 oktober 2019 bij Royal FloraHolland. Het zet zijn carrière voort bij Albert Heijn. Van der Bijl wordt opgevolgd door Fedor Hoevenaars, die ad interim de rol van CCO zal invullen. Hoevenaars maakt al een jaar deel uit van het Management Team en is langere tijd betrokken bij de ontwikkelingen binnen de afdeling Commercie.

Van der Bijl werkte eerder bij Wehkamp en Elsevier en kwam in oktober 2016 in dienst van FloraHolland, eerst als Chief Digital Officer (CDO) en Chief Information Officier (CIO) en later ook als Chief Commercial Officer (CCO). Hij speelde een grote rol bij de totstandkoming van het digitale platform Floriday en de digitale transformatie van FloraHolland.

Gerhard van der Bijl realiseert dat het werk bij FloraHolland nog niet klaar is. "Samen met collega's en partners van binnen en buiten de sector hebben we mooie resultaten geboekt. De koers is goed en er ligt nog veel moois in het vooruitzicht. De baan bij Albert Heijn is echter een 'once in a lifetime opportunity' die ik met beide handen heb aangegrepen." CEO Steven van Schilfgaarde zegt het jammer te vinden dat Van der Bijl vertrekt, maar dat hij zijn keuze respecteert. "Gerhard heeft een cruciale bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het digitale platform Floriday, de samenwerking met Blueroots en het inrichten van de IT- organisatie. Ik dank hem voor zijn bijdrage." 


04-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS