zaterdag 11 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Alexander van der Lely vertrekt als CEO van Lely Groep

Alexander van der Lely vertrekt als CEO van Lely Groep

Alexander van der Lely vertrekt als CEO van Lely Groep. Hij wordt per 1 januari 2020 opgevolgd door André van Troost. Van der Lely wordt voorzitter van een nieuw te vormen Raad van Commissarissen, die ervoor moet zorgen dat Lely ook in de toekomst een gezond familiebedrijf blijft. Dit heeft Lely Groep bekendgemaakt.

Van Troost is de huidige vice president Customer Care van het concern en werkt sinds 2014 voor Lely. Daarvoor was hij actief bij Procter & Gamble en voedingsconcern Danone. De samenstelling van de Raad van Bestuur blijft verder ongewijzigd. Onder leiding van Van Troost zal de Raad van Bestuur de huidige succesvolle strategie voortzetten, gericht op innovatie, versterking van het distributiekanaal, verbeteren van klantgerichtheid en het verder bouwen aan een winnende organisatie, zo meldt de Lely Groep.

Alexander van der Lely kijkt met veel trots terug op de enorme ontwikkeling die Lely de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. “In 1995 ben ik bij Lely begonnen; de laatste 15 jaar heb ik als CEO leiding mogen geven aan ons mooie bedrijf. In die periode hebben we hard gewerkt aan een transformatie van bouwer van landbouwmachines naar marktleiderschap op het gebied van robots en data voor het melkveebedrijf. Ik deed dat samen met een fantastisch team van gepassioneerde mensen, met een groot hart voor de melkveehouderij. En daar ben ik enorm dankbaar voor.”
 

03-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS