donderdag 2 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Holland Dahlia Event in de startblokken

Holland Dahlia Event in de startblokken

Van 21 t/m 23 augustus zijn honderden soorten dahlia’s te bekijketijdens het Holland Dahlia Event los. Maar liefst negen showtuinen staan dan in bloei voor vakgenoten uit de hele wereld. Tijdens het bezoeken van de showtuinen is er tijd om elkaar te ontmoeten, het assortiment te bekijken en samen te stellen, trends te bespreken en marktkansen in kaart te brengen.

Het voornaamste teelt- en handelsgebied voor de Dahlia bevindt zich tussen Leiden en Haarlem, waar dan ook veel van de belangrijkste bloemenkwekers, knollenkwekers en knollenexporteurs te vinden. Dat maakt het eenvoudig om meerdere bezoeken op één dag te concentreren. De deelnemers aan het Holland Dahlia Event zijn Ariko dahliavermeerdering en veredeling, CNB en De Tulperij in Voorhout. Fa. H.A. van Eeuwijk & Zn., Kasteel De Keukenhof en FBT Tuinbouw in Lisse. Weijers Nurseries in Noordwijkerhout, F. van der Vlugt, J. van der Linden en Zoon B.V. en P.J.M. van Schie V.O.F. in Hillegom.

Het Holland Dahlia Event wordt gelijktijdig met het Plantarium georganiseerd, waardoor geïnteresseerden de mogelijkheid hebben hun bezoek te combineren. Kijk op de website hollanddahliaevent.com voor de locaties van de verschillende showtuinen.  


09-08-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS