donderdag 2 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 74e keer

Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 74e keer

Op zaterdag 10 augustus aanstaande rijdt de Flower Parade Rijnsburg voor de 74e keer door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Flower Parade Rijnsburg is een echt bloemencorso. Toparrangeurs verwerken maar liefst 300.000 bloemen en planten op praal-, muziek- en personenwagens.

Met twaalf praalwagens, drie muziekwagens en meer dan dertig andere met bloemen versierde voertuigen noemt deze parade zichzelf een van de mooiste in Nederland. De honderden muzikanten en figuranten maken van Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend theater.

De officiële opening van de Flower Parade vindt plaats op vrijdag 9 augustus. Daarna start de gratis toegankelijke Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg.
Zaterdag 10 augustus rijdt de Flower Parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk en op zondag 11 augustus zijn de praalwagens de hele dag te bewonderen op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Kijk voor route en tijden op de website van de Flower Parade Rijnsburg.


 


30-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS