donderdag 20 februari 2020
FN TOP add 1. RFH Trade Fair 2020

Mario Scherpenzeel overleden

Mario Scherpenzeel overleden

Zaterdag 20 juli is Mario Scherpenzeel op 56-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenaandoening. Scherpenzeel was de laatste jaren actief als directeur bij Ridder Climate Screens. Hier heeft hij vanaf 2015 meegewerkt aan het opzetten en uitbouwen van Ridder Climate Screens, een bedrijfsonderdeel van de Ridder Group. 

"Mario’s enthousiasme, ervaring, kennis en kunde hebben een grote rol gespeeld bij het opzetten en verder uitbouwen van de business unit Ridder Climate Screens. Met zijn innemende persoonlijkheid heeft hij veel bijgedragen aan het succes van dit nieuwe bedrijfsonderdeel binnen onze organisatie. We hebben Mario als een zeer plezierige collega ervaren, zowel in de Nederlandse als de buitenlandse vestigingen. Hij opperde altijd met veel enthousiasme nieuwe ideeën, maar was tegelijkertijd ook altijd geïnteresseerd en behulpzaam richting collega’s. Zijn overlijden laat dan ook een groot gat achter in onze organisatie." - Klaas van Poppe CEO Ridder Group namens personeel en directie

Scherpenzeel startte zijn loopbaan als junior verkoper bij Huisman Scherming, waar hij later directeur werd. Ook bij P.L.J Bom, Holland Scherming en Nobutec was Scherpenzeel als directeur actief in de schermingstechniek. Ook was hij enkele jaren projectmanager bij adviesbedrijf DLV.

"Velen zullen zich Mario herinneren als een man van de tuinbouw; de sector waarbinnen hij een groot deel van zijn leven werkzaam is geweest. Al die jaren, zowel tijdens beurzen in zowel binnen- en buitenland, als in het veld, genoot hij zichtbaar van het ontwikkelen van nieuwe relaties en het onderhouden van klantencontacten. Met het overlijden van Mario heeft de sector een kleurrijk persoon verloren."  

Mario Scherpenzeel laat een vrouw en twee dochters achter.

 


25-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 essen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS