maandag 25 mei 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Anthura introduceert nieuwe snijanthurium Paseo

Anthura introduceert nieuwe snijanthurium Paseo

Anthura brengt samen met Anthuriumkweker Van Adrichem de nieuwe snijanthurium Paseo op de markt. Volgens de veredelaar uit Bleiswijk is het nieuwe soort "net zo aantrekkelijk als een wandeling op een warme zomeravond." De hoofdkleur van de Paseo is groen en de rode punt zorgt voor een tropische uitstraling.

De kleurstelling van de nieuwe snijanthurium zorgt er voor dat er veel toepassingen en kleurcombinaties te maken zijn. Ook is de vorm en de grootte van de bloem ideaal voor een brede toepassing in de bloemsierkunst. Door de lange internoden is het mogelijk om extra lange stelen direct vanaf de kwekerij te bestellen. Verder kan deze snijbloem een periode van 36 uur in 7°C goed verdragen.

Vanaf 29 juli worden de eerste bloemen op de klok in Aalsmeer aangeverd door Anthuriumkwekerij Xanthu van Adrichem. Ook is de Paseo vanaf die dag in de webshop van Anthogether te bestellen. In de eerste weken na introductie zal de aanvoer nog beperkt zijn tot  circa 400 stuks per week. Vanaf het najaar neemt de aanvoer verder toe.


 


25-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS