maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

VOORN Spray Roses introduceert nieuwe trosrozen Bridal Flow en Sweet Flow

VOORN Spray Roses introduceert nieuwe trosrozen Bridal Flow en Sweet Flow
VOORN Spray Roses heeft twee nieuwe trosrozen geintroduceerd, de witte trosroos Bridal Flow en de zachtroze trosroos Sweet Flow. Met het trouwseizoen in volle gang een perfecte timing omdat deze twee varieteiten trosrozen heel mooi toepasbaar zijn als bloem voor huwelijken. De collectie trosrozen van de kweker uit Luttelgeest kenmerkt zich door een unieke bloeiwijze en de hoogwaardige kwaliteit, met Bridal Flow en Sweet Flow als nieuwe toevoeging.
 
'Bridal Flow' is een zeer bijzondere witte trosroos. De bloemvorm met gegolfde bloemblaadjes en de heerlijke geur maakt deze trosroos uniek. Bridal Flow is zeer geschikt tijdens het trouwseizoen maar kan met haar sprankelende touch en uitstraling ook prachtig zijn als solo bloem of gecombineerd worden in boeketten.
 

‘Sweet Flow’ is zachtroze van kleur en is zeer bijzonder door de unieke bloemvorm met gegolfde bloemblaadjes die verwijst naar de indruk van vloeiende beweging terwijl de bloei rijpt. Eenmaal volledig geopend, creëren de bloemen een verrassende expressie met verschillende vormen. Sweet Flow kan met haar unieke uitstraling gebruikt worden als solo bloem maar is ook heel goed toepasbaar in boeketten en arrangementen.


Kwekerij VOORN Spray Roses is zich vanaf 2017 gaan specialiseren in het telen van trosrozen en heeft inmiddels een perfecte beheersing van alle bedrijfsprocessen. Met behulp van de optimale bedrijfsuitrusting is de kweker nu in staat om zich blijvend te onderscheiden in de trosrozen-markt op het gebied van kwaliteit en continuïteit. Het volledige assortiment is zes dagen per week rechtstreeks verkrijgbaar bij VOORN Spray Roses.
 

 


23-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS