donderdag 12 december 2019
FN TOP add FN TOP logo

Claudia Holzel nieuwe Manager Kwekersdiensten en Cooperatiezaken FloraHolland

Claudia Holzel nieuwe Manager Kwekersdiensten en Cooperatiezaken FloraHolland

Claudia Hölzel wordt per 1 september Manager Kwekersdiensten en Coöperatiezaken bij Royal FloraHolland. Zij volgt Fedor Hoevenaars op, die de functie tot 1 september ad interim vervult. Hij zal vanaf die datum zijn werkzaamheden overdragen en daarna CCO Gerhard van der Bijl ondersteunen bij de besturing van het bedrijfsonderdeel Commercie.

Hölzel heeft een track record in het aansturen van klantgerichte afdelingen bij grote organisaties met een complexe operatie. Meest recentelijk werkte zij als Operational Director Environmental Services bij Boskalis Westminster Groep. Ook heeft Hölzel senior management functies bekleed bij onder meer KLM, Randstad en DHL.

De nieuwe Manager Kwekersdiensten kijkt ernaar uit bij Royal FloraHolland aan de slag te gaan: “Royal FloraHolland is een prachtige coöperatie, die bepalend is voor de Nederlandse en internationale sierteelt. Ik ben opgegroeid in een agrarisch bedrijf en weet dan ook goed welke uitdagingen er liggen bij het runnen van een dergelijk bedrijf. Hierdoor spreekt de serviceverlening aan de leden, de brugfunctie van Kwekersdiensten en Coöperatiezaken, mij bijzonder aan.”

“Claudia heeft in het verleden bewezen een sterke verbinder te zijn. Ze past daarmee uitstekend bij Royal FloraHolland en de ontwikkeling die we op dit moment als organisatie doormaken. Ik wens haar veel succes en plezier toe in haar functie bij Royal FloraHolland” zegt Steven van Schilfgaarde, CEO Royal FloraHolland, over de aanstelling.
 


19-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Schoneveld Breeding Feestdagen


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS