maandag 13 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Hamifleurs debuteert tijdens Varend Corso

Hamifleurs debuteert tijdens Varend Corso

Hamifleurs neemt dit jaar voor het eerst zichtbaar deel aan het Varend Corso. Voorgaande jaren heeft het bedrijf onder anderen het Kindercorso gesponsord, maar nu vond de Westlandse bloemenexporteur het hoog tijd om meer van zichzelf te laten zien.

Als één van Westlands grootste bloemenexporteurs, waar dagelijks ruim 200 collega’s keihard werken om hun klanten in Europa de mooiste bloemen te leveren, beseft Hamifleurs als geen ander dat je elk verhaal met bloemen kunt vertellen. Niet voor niks draagt de exporteur de slogan ‘Your story, our flowers’.

“Bloemen zijn emotie,” vertelt algemeen directeur Edwin Beekman. “Het mooie is dat al onze medewerkers passie hebben voor die bloemen. Iedere bloem die zij leveren gaat zijn eigen weg naar zijn eigen bijzondere verhaal. Dat is ook waar onze slogan vandaan komt. En dat is wat we ook gaan uitdragen tijdens het Varend Corso.” Hamifleurs helpt dagelijks soms meer dan 1 miljoen bloemen op pad naar hun eigen verhaal.

Op de boot zie je de passie voor bloemen terug. Hamifleurs heeft in samenwerking met een aantal van haar beste kwekers, waaronder Berg Roses, Zentoo en Qualily, een rode, roze en witte bloemen geselecteerd. Ruben Poot, verkoper en arrangeur bij Hamifleurs, verzorgt het bloemwerk op de boot vertaalt het verhaal van Hamifleurs in prachtige arrangementen. Op de boot wordt letterlijk uitgebeeld wat Hamifleurs doet, zo heeft Martin Stolze zelfs een stukje van de lopende band gemaakt, waarop de blikken bloemen door het bedrijf getransporteerd worden. Naast de ‘werkende’ medewerkers van Hamifleurs, zie je ook een prachtige bruid met uiteraard een geweldig mooi boeket op de boot.

Het Varend Corso vindt plaats op vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus. De boot van Hamifleurs is boot 23 in de vrolijke, bonte stoet, die te bewonderen is in onder meer het Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen.

 

 


18-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS