donderdag 12 december 2019
FN TOP add FN TOP logo

Jan de Boer nieuwe directeur Verkoop & Marketing bij Van Zanten Breeding

Jan de Boer nieuwe directeur Verkoop & Marketing bij Van Zanten Breeding

Van Zanten Breeding heeft per 8 juli 2019 Jan de Boer benoemd tot Directeur Verkoop & Marketing. De Boer is hiervoor meer dan 16 jaar in verschillende functies werkzaam geweest bij Royal FloraHolland en bekleedde hij directiefuncties bij achtereenvolgens: FresQ, Decorum en Heemskerk Flowers. Tot aan zijn benoeming bij Van Zanten Breeding is de Boer actief geweest als ondernemer.

“Met meer dan 150 jaar historie, internationale aanwezigheid en sterke klantrelaties heeft Van Zanten Breeding een unieke positie in de markt. Deze positie is verworven door: hard werken, continu innoveren en samenwerken aan duurzame relaties. Samen ondernemen in de keten waar Van Zanten Breeding aan de basis mag staan van mooie succesvolle producten, daar wil ik onderdeel van zijn" zegt De Boer over stap naar Van Zanten Breedding.

Van Zanten Breeding is onderdeel van de Royal Van Zanten Groep. Van Zanten Breeding heeft een sterke positie in de snijproducten Alstroemeria, Statice, Chrysant en Bouvardia en tevens in de potproducten Aster, Celosia, Chrysant en Multiflora.

 


17-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Schoneveld Breeding Feestdagen


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS