donderdag 12 december 2019
FN TOP add FN TOP logo

Millenials en Generatie Z centraal bij derde editie NIMA Sierteelt Marketing Event

Millenials en Generatie Z centraal bij derde editie NIMA Sierteelt Marketing Event

In navolging op de twee eerdere succesvolle edities organiseert marketingorganisatie NIMA op 25 september het derde Sierteelt Marketing Event. Tijdens de derde editie is er speciale aandacht voor de jongste generaties: de 'Millenials' en 'Generatie Z'. Wat kenmerkt deze generaties en welke kansen biedt dit voor ons als marketeers?

Jongeren kopen ook veel planten: het consumententracker-onderzoek van Royal FloraHolland laat zien dat jongeren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland de afgelopen jaren een groter aandeel van de bloemen- en plantenaankopen zijn gaan opeisen. Ook de Rabobank vertelde ons tijdens de eerste editie in oktober al over de kansen van de millennials en dit is de reden om samen te ontdekken wat deze jonge generaties beweegt! De aankomende editie gaan we je hier uitgebreid over informeren en inspireren. Momenteel zijn we volop bezig met de invulling van het programma: meer informatie over deze editie volgt snel!

Door het gezamenlijke doel om de marketing binnen de sierteeltsector naar een hoger niveau te brengen en het succes van de voorgaande edities heeft Bloemenbureau Holland besloten het event wederom te voorzien van een sponsorbijdrage. Het grootste deel van de kosten voor het event wordt uit deze bijdrage betaald, waardoor de kosten voor deelname aan het event aantrekkelijk zijn. Het NIMA Sierteelt Marketing Event wordt georganiseerd door NIMA community Foodchain & AgriMarketing en vindt plaats op 25 september 2019 in Bergschenhoek. Meer informatie is te vinden via deze link.


15-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS