woensdag 2 december 2020
FN TOP logo FN TOP add

Royal van Zanten neemt nieuwe kassen in Oeganda in gebruik

Royal van Zanten neemt nieuwe kassen in Oeganda in gebruik

Eind juni heeft Royal van Zanten in Oeganda twee nieuwe kassen geopend. Sjoukje Heimovaara, directeur van Royal Van Zanten, knipte op 25 juni in het bijzijn van de medewerkers, symbolisch het lint van de twee nieuw gebouwde kassen door. Beide kassen zijn inmiddels ook al in gebruik genomen.  

De uitbreiding is volgens Heimovaara nodig omdat de vraag naar de snij- en potchrysanten en multiflora in de lift zit. De directeur van Royal van Zanten zegt erop te vertrouwen dat deze groei blijft doorzetten.“Naast het kunnen voldoen aan deze toenemende vraag is het ook erg belangrijk dat wij aan onze klanten stabiel en betrouwbaar uitgangsmateriaal leveren” aldus Heimovaara.

Bij Royal van Zanten staat duurzaamheid erg hoog op de agenda. De twee nieuwe kassen zijn dan ook uitgerust met LED Cyclische belichting . Een goed en betrouwbaar alternatief voor conventionele cyclische belichting die ook nog eens een stuk energie zuiniger is. 

Het veredelingsbedrijf is in Oeganda toonaangevend op het gebied van human capital. Met de Zilveren Award voor Export Bedrijven in 2018 en een breed scala aan sociale voorzieningen is de werkgever een belangrijke pilaar voor de Oegandese samenleving in de regio’s van de productlocaties. Royal Van Zanten investeert onder andere in gezondheidszorg, vervoer en scholing voor haar 1.200 werknemers en is MPS Socially Qualified.

 


12-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS