vrijdag 15 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

Vierde editie Flower Expo Poland

Vierde editie Flower Expo Poland

Op 5 t/m 7 september 2019 vindt de vierde editie van Flower Expo Poland plaats in combinatie met de internationale tentoonstelling Green is Life. De vorige editie van de beurs in Polen trok met 300 exposanten meer dan 17.000 bezoekers. Op de beurs worden honderden bloemen en potplanten gepresenteerd door exposanten uit Polen, Europa en Afrika.

De Flower Expo is het grootste evenement in Polen dat de bloemensector met de tuinbouwsector verbindt. De beurs trekt professionals op gebied van snijbloemen, potplanten en tuinieren (en complementaire producten en diensten) en sluit af met een speciale consumentendag om de vraag van de markt verder te stimuleren.

Het motto van de beurs van dit jaar is Natural Choice, dat verwijst naar de natuurlijke behoefte van de mens om zich te omringen met bloemen en planten en naar de Poolse traditie om bloemen te geven, ze zijn de eerste natuurlijke keuze in Polen voor vele gelegenheden.

De Poolse bloemen- en plantenmarkt ontwikkelt zich zeer dynamisch. De import van bloemen en potplanten van Nederland naar Polen neemt van jaar tot jaar toe. Met bijna 38 miljoen consumenten die bloemen en planten meer waarderen dan welk andere Europees land dan ook en een gestage economische groei, is Polen een enorme, nog steeds ongebruikte verkoopmarkt. Veelbelovende economische voorspellingen voor de komende jaren als een toenemende welvaart en dalende werkloosheid maken de markt nog interessanter.

 


12-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS