maandag 1 juni 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Patron Agri Systems en Enthoven Techniek overgenomen door Van der Hoeven

Patron Agri Systems en Enthoven Techniek overgenomen door Van der Hoeven

De installatiebedrijven Patron Agrisystems en Enthoven Techniek zijn overgenomen door Van der Hoeven Horticultural Projects. Volgens Van der Hoeven versterkt de overname hun marktpositie binnen de branche en onderstreept het de focus van het bedrijf op groei en innovatie. De 130 personeelsleden van beide bedrijven zijn eind vorige week door Martin Steentjes en Peter Spaans van Van der Hoeven en Ronald Begelinger van Patron/Enthoven geïnformeerd over de overname.

Van der Hoeven laat weten dat de integratie van Patron/ Enthoven binnen de organisatie van Van der Hoeven gefaseerd wordt aangepakt. Ronald Begelinger zal als directeur van Patron/Enthoven de organisatie in deze transitie begeleiden. Beide directies benadrukken dat de huidige dienstverlening op de gebruikelijke wijze wordt voortgezet. 

Als buren in het Zuid-Hollandse Den Hoorn en complementaire bedrijven in de branche, kennen Van der Hoeven en Patron/ Enthoven een lange historie van intensieve en succesvolle samenwerking binnen tuinbouwprojecten over de hele wereld. Volgens Peter Spaans, directeur Van der Hoeven Horticultural Projects, vraagt de groeiende markt voor high tech turn key totaaloplossingen een steeds verdergaande integratie van alle systemen en installaties. „Onze innovatieve projecten zullen maximaal profiteren van deze bundeling van krachten.” Einddoel is de internationale markt nog beter bedienen op het gebied van innovatieve turn key tuinbouwprojecten.

 


11-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS