maandag 1 juni 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Learnings innovatieseminar Royal Brinkman beschikbaar voor hele sector

Learnings innovatieseminar Royal Brinkman beschikbaar voor hele sector

Op donderdag 20 juni organiseerde Royal Brinkman het veelbesproken innovatieseminar Let's improve together. Toonaangevende sprekers brachten op drie podia toekomstbepalende thema’s voor het voetlicht, waaronder innovatie, water, digitalisering, nieuwe teelten en duurzaamheid. Royal Brinkman heeft er voor gekozen om de learnings van dit seminar neit alleen te delen met de 500 aanwezigen, maar juist ook beschikbaar te maken voor degenen die er niet bij konden zijn.

Samen met 500 telers vooruitkijken en anticiperen op toekomstige ontwikkelingen, met verbetering als doel. Dat is waar de eerste editie van het innovatieseminar om draaide. Door de learnings, niet alleen met de 500 aanwezige kwekers te delen, maar juist met iedereen, wil het bedrijf de hele sector inspireren. De samenvattingen van de presentaties in tekst, foto’s en videobeelden zijn voor iedereen beschikbaar op de website royalbrinkman.nl. 

Klik hier voor de learnings van het seminar. Er is ook een aftermovie gemaakt van het seminar. Deze is hier te bekijken.

 


09-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS