zaterdag 4 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Van Goghs Favorite #blog

Van Goghs Favorite #blog

"Op de een of andere manier is de zonnebloem van mij" 

"Zonnebloemen drukken dankbaarheid uit"   

Citaten uit de brieven van de iconische schilder Vincent van Gogh aan zijn broer Theo en zuster Willemien.

De zonnebloem verbindt Takii met het Van Gogh Museum Amsterdam. Sinds 4 jaar is Takii een trotse partner van dit museum. Deze geweldige samenwerking heeft geleid tot veel gezamenlijke activiteiten. We hebben veel geleerd over Vincent van Gogh's werk, zijn buitengewone leven en zijn gedachtegoed. Meer dan 100 jaar na zijn dood inspireerde hij ons om zijn boodschap te verspreiden via ons Sunflower marketingconcept: ‘Sunrich – van Gogh’s Favorite’.

Het is een uniek concept voor co-branding tussen het Van Gogh Museum en zonnebloemmerk Sunrich van Takii. Met dit concept verspreiden we de hartverwarmende en authentieke boodschap van liefde, vriendschap en hoop, geïnspireerd door het opmerkelijke leven en werk van Vincent Van Gogh. Het concept is ideaal voor groothandel, bloemisten en (online) retailers die een onderscheidende en inhoudelijke marketingcampagne rondom zonnebloemen willen maken met unieke content.

Deze zomer staat de campagne 'Sunrich - Van Gogh's Favorite' helemaal in het teken van 'vriendschap'. Zoals de vriendschap van Van Gogh met schilder Paul Gauguin. Op 21 juni werden 1.000 Sunrich zonnebloemen uitgedeeld aan voorbijgangers rond het Van Gogh Museum. Deze keer werden ze aangemoedigd om deze zonnebloem als teken van vriendschap aan een geliefde te geven. Het was een onvergetelijke middag vol blijdschap en mooie verhalen over vriendschap.

Tegelijkertijd opende het Van Gogh Museum haar nieuwste kaskraker tentoonstelling: 'Van Gogh and the Sunflowers.' De tentoonstelling toont de interessante geschiedenis van de bekende zonnebloem en is te bezoeken tot 1 september 2019.

Opnieuw toont dit de kracht van zonnebloemen en de ongelooflijke potentie die bloemen hebben om emoties of vriendschappen te laten blijken. Bij Takii geloven we sterk in het marketingconcept Sunrich - Van Gogh's Favorite '- dat dit allemaal samenbrengt. We realiseren ons dat dit concept innovatief is, 'out of the box', en nieuw voor onze branche. Het vereist moed om het voor elkaar te krijgen. Om het concept naar een hoger niveau te brengen, zoeken we aanvullende partners in de keten van veredelaar naar eindconsument. Het concept biedt grote voordelen voor alle betrokken partners.

Dus hiermee een oproep aan potentiële nieuwe partners om mee te doen: wie durft deel te nemen en hieraan bij te dragen? Zoals Van Gogh schreef:

"Wat zou het leven zijn als we de moed niet hadden om iets te proberen?"  - Vincent van Gogh tegen zijn broer Theo, Den Haag 1881.

Harm Custers - Head of Marketing EMEA Takii Europe
 

Bron: www.Floranews.com
09-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS