donderdag 12 december 2019
FN TOP add FN TOP logo

Varend Corso Westland gaat internationaal

Varend Corso Westland gaat internationaal

De organisatie van het Varend Corso speelt in op de internationale belangstelling voor het evenement. Al jaren krijgen ze e-mails vanuit het buitenland met vragen over onder meer verblijfsmogelijkheden en hoe het corso het beste te bezoeken is. Om hen beter van dienst te zijn, is de website van het corso nu ook in de Engelse en de Duitse taal beschikbaar.

Zo is ook voor de buitenlandse toerist duidelijk waar ze moeten zijn om de corsostoet het beste te kunnen bekijken en hoe laat ze dan klaar kunnen gaan zitten. Op de website is een schat aan informatie te vinden over bijvoorbeeld parkeergelegenheden, de mooiste fietsroutes en uitgebreide routebeschrijvingen met het bijbehorende tijdschema. Ook staat er een uitgebreide fotoarchief op de website van de corso's van de afgelopen jaren.

Varend Corso gaat internationaal

Het Varend Corso Westland trekt komend jaar, op 2, 3 en 4 augustus, voor de 22e keer door de Zuid-Hollandse wateren. Het thema van dit jaar is: WOW!. Steeds meer mensen weten de weg inmiddels te vinden naar het driedaagse spektakel, afgelopen jaren waren dat er zelfs meer dan een half miljoen mensen.

 


08-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Schoneveld Breeding Feestdagen


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS