zaterdag 25 januari 2020
1. VB&P Teelt 1. Dames Plants 1

Addenda viert jaarlijks tuinfeestje bij boomkwekerij Out

Addenda viert jaarlijks tuinfeestje bij boomkwekerij Out

De Hebe is er weer en dus is het weer tijd voor het jaarlijkse tuinfeestje van telersvereniging Addenda. Op woensdag 10 en donderdag 11 juli strijkt Addenda weer neer bij Boomkwekerij Out in Hazerswoude-Dorp. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het Hebe Addenda assortiment gepresenteerd in vier verschillende tuinstijlen.

Nieuw in het assortiment is de Petita roze en wit in jardinière uitvoering. De Hebe Petita heeft van nature een compacte en rijk bloeiende opbouw. Ze is ontstaan vanuit de gedachte dat groter niet altijd beter is. Komend seizoen is de Petita roze en wit beperkt leverbaar bij Natuurlijk Hopmans.

Binnen het brede Hebe assortiment zijn er verschillende specialties, zoals de Hebe Duo, Trio & Quattro. Bij deze variëteiten worden er 2, 3 of zelfs 4 verschillende soorten stek (in een pot gepot. Zeer verspreid door de plant heen zijn de verschillende pluimen én bladeren zichtbaar. Deze specialties zijn verkrijgbaar vanaf potmaat 15 t/m 33.

Komende zomer worden de Hebe's van Addenda niet alleen voorzien van een nieuw label, dat 100% afbreekbaar is, maar ook de potten krijgen een nieuwe uitstraling. Waar ze voorheen taupe kleurig waren, worden de potten nu donker groen. De potten worden gemaakt van +95% gerecycled materiaal. Ook is er een compleet vernieuwd POS Pakket, waarin de boodschap Be(e) friendly centraal staat.

  


05-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS