vrijdag 15 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

FloraHolland geeft Eelde niet op

FloraHolland geeft Eelde niet op

FloraHolland wil van de veiling in Eelde een toekomstgerichte propositie maken. Daarom worden de de komende tijd nieuwe functionaliteiten in Eelde beschikbaar gemaakt. Dit zijn onder andere veil- en logistieke systemen zegt CEO Steven van Schilfgaarde deze week in het Vakblad voor de Bloemisterij.

Het Vakblad plaatst deze week een uitgebreid verhaal over de veiling in Eelde, waarin telers hun zorgen uitspreken over de toekomst van de bloemistenveiling. Al jaren wordt hen toegezegd dat het kloksysteem van Eelde wordt aangesloten op het systeem van de exportvestigingen in Rijnsburg, Naaldwijk en Aalsmeer. Ondanks allerlei onderzoeken is dit echter nog steeds geen feit. Telers, klanten en medewerkers noemen aansluiting op het concernsysteem een absolute voorwaarde voor een gezonde toekomst van veiling Eelde.

FloraHolland Eeldefoto: Sonja Renkema

Schilfgaarde zegt dat hij altijd heeft gezegd dat Eelde het eigen bestaansrecht moeten bewijzen en dat  FloraHolland ze daar maximaal in wil ondersteunen. Van Schilfgaarde noemt de plannen van het managementteam om nieuwe functionaliteiten beschiknaar te maken een fundamentele stap voor Eelde. "Eelde heeft een belangrijke positie in Noord-Nederland en het Noordwesten van Duitsland. Waarom zouden wij dat opgeven?" aldus van Schilfgaarde. De plannen zijn volgens de CEO een intentie en worden de komende periode concreet uitgewerkt.

Lees het hele artikel in het Vakblad voor de Bloemisterij.

 


05-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS