donderdag 20 februari 2020
1. RFH Trade Fair 2020 FN TOP add

Bloemenbureau stopt met Woonplant van de Maand

Bloemenbureau stopt met Woonplant van de Maand

Bloemenbureau Holland heeft tijdens de presentatie van de campagneplannen voor 2020-2021 aangekondigd in 2021 te stoppen met de campagne ‘Woonplant van de Maand’. Met de campagne zet Bloemenbureau elke maand een plant in de schijnwerpers en ontwikkelt hier promotiemateriaal voor. Omdat er volgens Bloemenbureau steeds minder attentiewaarde voor de campagne zou zijn, komt hier vanaf 2021 na ruim 15 jaar een einde aan. Ter vervanging van de campagne komt er nu twee keer per jaar een bloemen- en plantencollectie, gebaseerd op de Groenbranche Trends. Ook dit wordt begeleid door campagnemateriaal.

De in Duitsland geïntroduceerde tuinplantencampagne BodenfrostFreitag gaat voorlopig terug naar de tekentafel. De campagne maakt consumenten in Duitsland duidelijk wanneer planten, zonder vorstgevaar, naar buiten kunnen, maar het blijkt lastig te zijn om daar een shopper-activatie aan te koppelen.

Voor het jaar 2020-2021 is de campagnekalender van Bloemenbureau Holland rond. De focus ligt op de grote campagnes zijn ‘We hebben meer bloemen nodig’ en ‘Bedankt Plant’. Daarnaast worden er acties ontwikkeld rond feestdagen en seizoenen. Ook heeft Bloemenbureau Holland inmiddels internationaal 38 kanalen waarop zij content plaatst. Dit krijgt ook in de plannen voor 2020-2021 een vervolg. Ook gaat Bloemnbureau hierin samenwerkingen aan met andere partijen.
 


28-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 ANTHURA IGOTY


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS