donderdag 12 december 2019
FN TOP logo FN TOP add

Logico organiseert Matching Days

Logico organiseert Matching Days
Van dinsdag 2 juli tot en met vrijdag 5 juli organiseert Logico de Matching Days in De Lier. Tijdens deze dagen worden zowel de noviteiten, thema’s en klantoplossingen getoond. De huisshow is speciaal voor de klanten van Logico, kwekers en overige relaties.
 
De Matching Days is de huisshow van Logico, waarbij (klant)wensen gematcht worden met de orchideeën. “Om aan zoveel verschillende belangstellende onze producten te laten zien is geweldig. Vooral nu we inspelen op de verschillende klantsegmenten”, vertelt Arie Stolk, directeur bij Logico. 
 
 
Arie Stolk: “Logico heeft de kennis van de markt, waardoor wij retailers, bouwmarkten, tuincentra, exporteurs en groothandelaren optimaal kunnen bedienen. Tijdens de Matching Days kunnen wij aantonen dat we een interessante partner zijn voor zowel het aanbod als de vraag.” Arie gaat verder: “De kracht van Logico is dat wij voor elke klant custom made oplossingen kunnen aanbieden. Dit laten wij natuurlijk allemaal zien tijdens de Matching Days.”
 
Logico is de verkooporganisatie voor zes aangesloten kwekers van orchideeën: VG Orchids, VG Colours, Fransen Orchideeën, Bos Orchids, Kwekerij Zeurniet en Kwekerij Op Dreef. Tevens heeft Logico de producten van wat zij noemen ‘partnerkwekers’ in het assortiment. Door middel van het aanbod kunnen wij in spelen op alle klantbehoeftes en zijn wij de optimale one-stop-shop voor klanten. Kortom de Matching Days, die elk aanbod orchideeën met de juiste vraag matcht en elke vraag orchideeën met het juiste aanbod!
 
De Matching Days zijn van dinsdag 2 juli tot en met vrijdag 5 juli bij Logico in De Lier, Zijtwende 19. 

27-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Schoneveld Breeding Feestdagen


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS