donderdag 20 februari 2020
FN TOP add 1. RFH Trade Fair 2020

Uitbreiding Flower Circus

Uitbreiding Flower Circus

Het team van Flower Circus is vorige week officieel uitgebreid met Flower Magician Tineke Geerlings. Tijdens het Aalsmeer Flower Festival ontving Tineke de officiële Flower Circus rode neus uit handen van Flower Circus Directeur John Elstgeest.

“Wij zijn erg blij dat Tineke ons team met Flower Magicians komt versterken. Met haar grote glimlach, creativiteit, en humor past ze uitstekend in het team van Magicians, aldus John Elstgeest.”

foto: Aalsmeer Vandaag

Het team van Flower Circus bestaat nu uit de Flower Magicians Mark Frank, Michael Namen, Ruud Hazelaar, Martin Groen, Tineke Geerlings en ringmaster Jhon Koopman onder leiding van directeur John Elsgeest.

Flower Circus wil zoveel mogelijk bloemisten over de hele wereld inspireren, informeren en vermaken, zodat ze hun businness zo winstgevend mogelijk kunnen maken. Evenals het helpen van bedrijven om hun producten te promoten om zowel de verkoop als de merkbekendheid te vergroten.

Na op verschillende gebieden in de bloemenindustrie te hebben gewerkt en naar vele landen over de hele wereld te reizen, besloot John Elstgeest dat het tijd was om twee van zijn grootste passies te combineren; bloemen en mensen vermaken. Nadat hij met verschillende bloemenarrangeurs had gesproken, besloten ze dat het tijd was om Flower Circus te lanceren. In oktober 2016 begon Flower Circus met de eerste show in Perm, Rusland. Na de eerste show in Perm volgden vele verschillende steden en landen, tot nu toe zijn er shows geweest in Rusland, Zweden, Engeland, Oekraïne, Belaris, Kroatië en Roemenië. 

 


27-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 essen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS