donderdag 12 december 2019
FN TOP add FN TOP logo

Bloemisten vieren de zomer bij Plantion

 Bloemisten vieren de zomer bij Plantion

Meer dan 150 deelnemers waren woensdag 19 juni aanwezig op de eerste editie van het  inspiratie-evenement ‘Vier de Zomer’ van Plantion in Ede. De organisatie kijkt terug op een drukke en zeer geslaagde eerste editie. Eigenaren en medewerkers van bloemenwinkels namen deel aan workshops, kregen tips van een trendwatcher en genoten van zomerse versnaperingen.

Plantion had voor ‘Vier de Zomer’ geen betere dag kunnen kiezen. De buitentemperatuur steeg woensdagmiddag tot rond de 30 graden. ’s Avonds waren er flinke regendruppels, maar binnen bleef de stemming onverminderd zonnig. Onder de 150 deelnemers, waren niet alleen eigenaren, maar juist ook medewerkers van bloemenwinkels. Een bewuste keuze van Plantion, omdat het in veel winkels vooral de medewerkers zijn die de klanten bedienen.

In een ongedwongen sfeer kregen de deelnemers een aantal nuttige zaken voorgeschoteld. Bekende arrangeurs deelden hun ideeën voor het maken van eigentijdse, zomerse boeketten. Bezoekers konden deelnemen aan de workshops ‘plukboeketten’ van Hanneke Frankema en Dini Holtrop en ‘trends in verpakkingen’ van Giel Tuns. Trendwatcher van Bol.com Bo van Mierlo hield een boeiend verhaal over trends en online kopen.

Na afloop gingen de deelnemers naar huis met een hoofd én een tas vol zomerinspiratie. ‘Vier de Zomer’ werd door Plantion kosteloos aangeboden, met dank aan VBW, Alflora, OASIS, Floral Academy en Commissie van de Handel Plantion.

 


24-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS