maandag 13 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

GroenRijk verrast klant met voordeur make-over

GroenRijk verrast klant met voordeur make-over

Tuinman Ivo Putman van televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing heeft afgelopen week de gelukkige winnares van de GroenRijk-voordeuractie verrast met een voordeur make-over.
Om hiervoor in aanmerking te komen vroeg de tuincentrumketen aan zijn klanten om een foto te sturen van de voorkant van hun huis. Uit de honderden foto’s van voordeuren werd uiteindelijk de voordeur gekozen van de blije winnares uit het Utrechtse Polsbroek.

Ze vindt het heel lastig om bij haar voordeur op het noorden iets fleurigs te maken. “Wat ik ook in de plantenbak poot: het is in no-time weer verdord of gaat dood” Met de hulp van Ivo is er nu toch iets moois van gemaakt, wat ook nog eens simpel te onderhouden is.

“Leuk om die betrokkenheid te zien bij onze klanten!” zegt Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk. “Het leuke is dat je met een aantal (hang)potten al een groot verschil maakt bij de entree van het huis. Wij hopen dat we met dit voorbeeld andere mensen kunnen inspireren er wat vrolijks van te maken.”

In de tuincentra van Groenrijk wordt veel aandacht besteed aan de ruimte rondom de voordeur. In alle vestigingen staan een of meerdere voordeuren op de winkelvloer met actuele inspiratie aan planten, potten en decoratie.

Het item over de make-over is te zien in de uitzending van De Grote Tuinverbouwing op zaterdag 17 augustus om 17:00 uur bij SBS6.
 


24-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS