vrijdag 15 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

De 5 vragen aan... Hanneke Frankema

De 5 vragen aan... Hanneke Frankema

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Hanneke Frankema, ik ben 35 jaar en ben Bloemstylist en Meesterbinder. Ik ben sinds 4 jaar freelance aan het werk en reis de hele wereld over om demonstraties te geven, les te geven en grote bloemenshows aan te kleden. Maar ook in Nederland ben ik hier actief in, doe ik bloemen promotie en werk ik veel voor vakbladen.

Hanneke Frankema @ IPM Essen 2019 - foto Nico Alsemgeest

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Ik doe het leukste wat er is, geniet er elke dag van en verdien er een goede boterham mee! :-) Ook ben ik in bloemenland een toonaangevend persoon geworden en word ik echt ingehuurd voor wie ik ben en voor mijn stijl als designer en dat is natuurlijk prachtig!!

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Lastige vraag, ik heb het nogal druk en ben momenteel in verwachting en dus is veel nieuws, eerlijk gezegd, wel een beetje langs me heen gegaan…oeps….

Hanneke Frankema @ Decorum Summer Fair - foto Nico Alsemgeest

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Veranderen, niks denk ik. Ik ben erg blij met hoe alles gaat. Wel ga ik volgend jaar juni Nederland vertegenwoordigen op de Europese Kampioenschappen, want ik heb afgelopen september de NK-bloemsierkunst gewonnen. De voorbereiding daarvan heb ik al opgepakt. Ik ben er al erg druk mee bezig, voor zover dat mogelijk is. Sponsoren zoeken is hierbij een belangrijk onderdeel. Dit gaat al erg goed, maar er mag natuurlijk altijd meer bij.

Wat ga je dit weekend doen?

Dit weekend vlieg ik naar Bournemouth in Engeland om een demonstratie en een Masterclass te geven. Wederom een weekend waarin ik het leukste mag doen wat er is!! :-)

Hanneke Frankema - foto Nico Alsemgeest

Fotograaf: Nico Alsemgeest 

Bron: www.FloraNews.com
21-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Dekker2

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS