vrijdag 22 november 2019
Top Van Dijk Flora TFC Top Dillewijn Zwapak

Burgemeester en college Aalsmeer op bezoek bij Dutch Flower Group

Burgemeester en college Aalsmeer op bezoek bij Dutch Flower Group

Woensdag 19 juni hebben Burgemeester van Aalsmeer, Gido E. Oude Kotte en het college van Aalsmeer een bezoek gebracht aan Dutch Flower Group (DFG). CFO Harry Brockhoff en Marketing Directeur Marcel Zandvliet ontvingen het gezelschap op kantoor bij DFG voor een uitgebreide presentatie en een rondleiding langs een aantal DFG bedrijven.

Burgemeester en wethouders én Hugo van Luling en Debbie Borst van Ondernemend Aalsmeer werd een blik achter de schermen gegund bij de bedrijven Bij Holex Flower BV, OZ Planten, OZ Export BV en Bloom B.V. Wethouder economische zaken, Robert van Rijn is onder de indruk van het gepassioneerde familiebedrijf.

“Sierteelt is belangrijk voor Aalsmeer. DFG zet Aalsmeer nationaal en internationaal op de kaart. Om bedrijven zoals DFG een goed vestigingsklimaat te bieden zetten wij in op nieuwe bedrijventerreinen en goede bereikbaarheid in de regio."

Om dit te bereiken is in maart van dit jaar een overeenkomst getekend tussen de gemeente Aalsmeer, provincie Noord-Holland, Royal FloraHolland en Vervoerregio Amsterdam voor een nieuwe, snelle verbinding tussen Royal FloraHolland en de N201.

Vlnr: Saskia van Rill (accountmanager bedrijven Aalsmeer), Marcel Zandvliet (Director Marketing DFG), Debbie Borst (Ondernemend Aalsmeer), wethouder Robert van Rijn, burgemeester Gido Oude Kotte, Harry Brockhoff CFO (DFG), wethouder Wilma Alink en gemeentesecretaris Frans Romkema.

Het college van Aalsmeer bezoekt regelmatig bedrijven en organisaties in Aalsmeer om deze te leren kennen. 


20-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS