dinsdag 2 juni 2020
FN TOP logo FN TOP add

Florist Holland verrast zorgcentra

Florist Holland verrast zorgcentra

Afgelopen maandag heeft het marketing team van Florist Holland twee zorgcentra in de regio Aalsmeer verrast. Na de week van de FlowerTrials, waar Florist Holland en HilverdaKooij voor het eerst sinds de aankondiging van de fusie, gezamenlijk het totale assortiment aan pot- en beddingplanten hebben gepresenteerd, is een goede bestemming gezocht voor een deel van de gepresenteerde planten.

Zorgcentrum ‘t Kloosterhof te Aalsmeer en Zorgcentrum Aalsmeer, werden verblijd met diverse pot gerbera’s en anjers. De kantine’s en woonkamers van beide centra werden behoorlijk opgefleurd en bewoners en dames van de dagbesteding werden verrast met een kleurrijke pot- of tuinplant.

 

De FlowerTrials bieden veredelaars als Florist Holland de mogelijkheid om het totale assortiment in bloei te presenteren. Plantkwaliteit en het juiste bloemstadium zijn voor deze show zeer belangrijk om alle bezoekers van kweker tot consument te kunnen overtuigen. Voor de presentatie wordt plantmateriaal in grote aantallen opgezet. Met het uitdelen van de planten in de zorgcentra, kan er ook na de belangrijke FlowerTrials-week nog veel plezier beleefd worden aan de kleurrijke planten. 


19-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS