donderdag 12 december 2019
FN TOP logo FN TOP add

Samenwerking Dümmen Orange en Kordes Rosen

Samenwerking Dümmen Orange en Kordes Rosen

Dümmen Orange en de Duitse veredelaar van pot-, snij- en tuinrozen Kordes Rosen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend en gaan hun gezamenlijke assortiment tonen in de rozenshowtuin van Dümmen Orange in De Kwakel. De bedrijven zijn overeengekomen Dümmen Orange ook de vermeerdering van de Kordes-rozenrassen voor de Europese markt op zich neemt. Naast de vermeerdering op deze locatie zal Kordes Rosen ook van het beschikbare laboratorium gebruik kunnen maken om uitgangsmateriaal te testen.

De overeenkomst is getekend door Philippe Veys en Koen Stigter van Dümmen Orange en Göran Basjes van Kordes Rosen. Partijen zien in de samenwerking een win-winsituatie voor beide bedrijven. Klanten kunnen bij een bezoek aan de showtuin kiezen uit een nog breder assortiment aan hoogwaardig, gezond rozenmateriaal. De tuin aan de Hoofdweg 119 in De Kwakel heeft flexibele openingstijden en is daarom gemakkelijk te bezoeken.

John Kordes, CEO van Kordes Rosen: “Dümmen Orange is de perfecte keuze om onze rassen aan de Europese telers te presenteren op een hypermoderne locatie. De Europese markt is vrij klein. Aangezien onze klanten ook klant zijn bij Dümmen Orange, is het voor hen aantrekkelijker wanneer de beste veredelaars zich samen onder één dak presenteren.”

Onlangs zijn de beste snijroosrassen van Kordes Rosen en andere rassen met een groot potentieel uitgeplant in een deel van de showtuin. Bezoekers kunnen de nog jonge planten al bekijken, en de eerste bloemen worden binnen enkele weken verwacht. Door het toepassen van het Dümmen Orange Greencare-programma in De Kwakel garanderen beide ondernemingen daarmee gezond plantmateriaal voor hun klanten.

 


19-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Schoneveld Breeding Feestdagen


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS