zaterdag 25 januari 2020
1 Dames Plants 2 1. VB&P Order

Lisianthus BBQ actie van start

Lisianthus BBQ actie van start

De Lisianthus promotiecommissie is samen met de Nederlandse groothandel gestart met een speciale BBQ zomeractie. Met een gezamenlijk BBQ-Summerproof like, deel en win actie krijgt de bloemist de kans om met zijn of haar mooiste creatie een geweldig Weber BBQ pakket ter waarde van € 250,- te winnen.

Afgelopen jaar was het een lange, warme zomer en niet altijd gemakkelijk om bloemen te verkopen. Een van de eigenschappen van de Lisianthus is dat de bloem zomer- en hitteproof is. Ook al stijgen de temperaturen tot een hittegolf, de Lisianthus behoudt haar lange vaasleven. Om dit te vieren en en de bloemist die graag met Lisianthus werkt een extra impuls te geven voor verkoop van meer Lisianthus in de zomerperiode is de zomeractie opgezet.

Bloemisten die inkopen bij de deelnemende groothandelaren maken kans op het BBQ pakket door een foto van hun Lisianthus arrangement, aankleding, inkoop, etalage of creatieve uitspatting met Lisianthus te plaatsen op de Facebook of Instagram pagina: Lisianthus, The Special Flower en de naam van de deelnemende groothandel te noemen. Aan het eind van de actie wordt een winnaar gekozen die het BBQ pakket vervolgens op afspraak bij zijn of haar groothandel kan ophalen. In totaal worden 12 pakketten weg gegeven en in de eerste week van juli zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

De deelnemende groothandelaren zijn FleuraMetz B.V. Cash & Carry de Pyramide in Naaldwijk, P. Kuipers Bloemengroothandel Tilburg BV, Goedegebuure & de Mooij BV in Tilburg en Ede, M.J. Weerman Bloemengroothandel BV in Aalsmeer, Bloemengroothandel Thom Slootman in Ens, J. de Koning Bloemengroothandel Cash & Carry in Roelofarendsveen, Kempers Bloemengroothandel in Hengelo, Dobbe Flowers in Aalsmeer, FloraZon: FleuraMetz & Dings in Venlo en Bloemengroothandel Ton de Jeu in Amsterdam.

De Like, deel en win actie loopt van 15 juni t/m 1 juli 2019. 

 


18-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos Winter Fair 2020


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS