vrijdag 15 november 2019
Top Van Dijk Flora TFC Top Dillewijn Zwapak

Voormalig eigenaar Zyon, Leon Eijgenraam, ontvangt Lifetime Achievement Award

Voormalig eigenaar Zyon, Leon Eijgenraam, ontvangt Lifetime Achievement Award
Leon Eijgenraam, oud-directeur en voormalig eigenaar van Zyon Group, heeft een 'Lifetime Achievement Award' ontvangen. Hij ontving de prestigieuze onderscheiding tijdens de FPC Fresh Awards 2019 in 'The Pavillion at the Tower of London'.
 
Eijgenraam ontving de eervolle onderscheiding voor de belangrijke impact die hij heeft gehad op de Britse bloemen- en plantenindustrie, tijdens zijn lange carrière. "Leon is al ruim 40 jaar pionier en innovator in de bloemen- en plantenindustrie", sprak presentator Graeme Swann de zaal toe. Jaarlijks komen de leden van het Fresh Produce Consortium samen voor de FPC Fresh Awards. Verschillende onderscheidingen worden uitgereikt voor uitzonderlijke prestaties binnen de Britse horti-industrie.
 
 
40 jaar stond Eijgenraam aan het roer van verschillende bedrijven, maar dit ervaart hij als erg bijzonder: "Ik vond het erg eervol om deze onderscheiding te mogen ontvangen, voornamelijk omdat ik de eerste niet-Britse winnaar was", aldus Leon Eijgenraam. Midden jaren '80 was de voorganger van het huidige Zyon Group de eerste exporteur die direct aan de retail in Engeland leverde. Een memorabel moment. Zyon Group en haar hele voorgeschiedenis: met recht retailpioniers. Ze kunnen de aankomende jaren voortbouwen op een mooie, gedegen basis aan kennis en ervaring. 
 
Sinds begin 2019 valt de club onder de vlag van Floral Trade Group. Zyon 'Group' gaat daarom verder onder het kort en krachtige Zyon. "Onze ambitie voor de komende jaren? Nog meer middelgrote tot grote retailketens in Europa gelukkig maken met onze hoogwaardige service en producten", aldus de kersverse directeur Martijn van Noort.

17-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS