maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Garden Trials and Trade goed gewaardeerd

Garden Trials and Trade goed gewaardeerd

De tweede editie van Garden Trials and Trade op 11, 12 en 13 juni is volgens de organisatie goed gewaardeerd door standhouders en bezoekers. Wel bleef op dinsdag en donderdag het aantal bezoekers achter bij vorig jaar. De beurs werd bezocht door zeer internationaal vakbezoek. Buiten alle belangrijke Europese afzetlanden werd bezoek uit Australië, Canada, USA, Japan, China en Rusland genoteerd. Het gepresenteerde assortiment in de stands, de noviteitenkeuring en de compacte en overzichtelijke beursvloer maakten dat de beurs door bezoekers als zeer waardevol werd ervaren.

Standhouders en organisatie vinden het jammer dat de beurs niet meer bezoekers heeft getrokken. “Hoewel het op deze beurs niet gaat om de kwantiteit, maar om de kwaliteit van de bezoekers wil je toch een bepaald aantal bezoekers op de beursvloer rond hebben lopen”, aldus een van de standhouders. De vakbezoekers ervaarden de beurs als zeer waardevol en waren te spreken over het getoonde nieuwe assortiment.

De derde editie van de beurs staat gepland op 9 t/m 11 juni 2020 in het Plantariumgebouw, Italiëlaan 4, Hazerswoude-dorp.

 


14-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS