maandag 25 mei 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Gerbera United breidt uit met nieuwe locatie in Nootdorp

Gerbera United breidt uit met nieuwe locatie in Nootdorp

Gerbera United breidt haar werkzaamheden uit met een nieuwe locatie in Nootdorp. Met de aankoop van het pand op de Nieuwkoopseweg 13 en de twee bestaande kwekerijen in de gemeente Zuidplas, heeft het gerberabedrijf nu een teeltoppervlak van 10,5 hectare.

Door de grote vraag naar standaard gerbera’s, besloten eigenaren Dick Kooij en W.P. van den Berg hun werkzaamheden uit te breiden op een derde locatie in Nootdorp. De nieuwe locatie beschikt over modernste tuinbouwtechnieken, speciaal ontwikkeld voor de gerberateelt. Daarnaast wordt de nieuwe locatie voorzien van een hypermodern logistieksysteem, waarmee de gerbera’s vakkundig en efficiënt verwerkt gaan worden.

Op de nieuwe locatie in Nootdorp breiden de kwekers hun Perfection lijn, het Gerbera United assortiment van standaard gerbera’s, uit met 39 nieuwe cultivars. Het gaat om de klassiekers Rich, Alex en Don Leo, maar ook noviteiten die nog niet verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt.

Ook op de bestaande locaties in Zevenhuizen en Moerkapelle zullen enkele veranderingen plaatsvinden. In Moerkapelle wordt ruimte gecreëerd voor een nieuw, geelgekleurd Piccolini ras en nieuwe germini rassen, die worden toegevoegd aan het assortiment. In Zevenhuizen maakt Gerbera United plaats voor nieuwe, exclusieve gerberarassen uit haar Ambition lijn, zoals Bolvormige, Spider en Pastini variëteiten.


14-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS