maandag 25 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

Bloemenbureau Holland stopt sponsoring bloemen Sint-Pietersplein

Bloemenbureau Holland stopt sponsoring bloemen Sint-Pietersplein

Ook Bloemenbureau Holland stopt met de sponsoring van de Paasbloemenversieringen op het Sint-Pietersplein Rome. Het bestuur heeft laten weten na jarenlang een royale bijdrage te hebben geleverd, hier niet langer mee door te gaan. Eerder werd al bekend dat Royal FloraHolland de sponsoring van de bloemen voor de paasviering op het Sint-Pietersplein stopt.

Het Bloemenbureau zegt een duidelijke focus te hebben om het beschikbare budget zo effectief mogelijk in te zetten. Het kiest voor activiteiten die gericht zijn op de kernlanden en die in lijn zijn met de strategische Groeithema’s. Daarnaast moeten deze activiteiten door middel van shopper-activaties de consument kunnen verleiden tot het aankopen van meer bloemen en planten. Op basis van deze strategie is besloten deze sponsorbijdrage vanaf nu te beëindigen. Volgens het Bloemenbureau staat dit los van het eerdere besluit van Royal FloraHolland om ook te stoppen met de sponsoring.

Dennis van der Lubbe, algemeen directeur van Bloemenbureau Holland benadrukt dat er altijd op een plezierige manier samengewerkt is met arrangeur Paul Deckers. "Wij hopen dan ook van harte dat deze activiteit met steun van andere sponsoren voort kan blijven bestaan.”

Strelitzia was dit jaar prominent aanwezig tijdens de Paasviering in Rome
 


14-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS