maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

De 5 vragen aan... Goos Bartels

De 5 vragen aan... Goos Bartels

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Goos Bartels. Tuinderszoon, getrouwd met Astrid en samen hebben we vier gezonde kinderen en inmiddels ons eerste kleinkind. Ik ben ondernemer in de sierteelt met breed opgedane internationale ervaring in uitgangsmateriaal en veredeling. Na de verkoop van mijn bedrijf richt ik mij de afgelopen vier jaar op bemiddeling & recruitment bij Lutgo HR.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Als consultant in de wereldwijde hortibusiness leun ik op mijn netwerk dat ik in de jaren heb gebouwd. Met inlevingsvermogen in de ondernemer/ de werkgever ervaar ik als intermediair tevens van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de kandidaten. Ik verdiep me in de verschillende bedrijfsculturen, teelt, productie-, distributieprocessen en/ of diensten om vervolgens de passende combi toe te lichten aan de hand van persoonlijkheden, karaktereigenschappen en zijn/ haar Curriculum Vitae. Opgedane ervaring door het reizen door vele landen met verschillende culturen dragen daar enorm aan bij. Bijzonder? De breedte van de bezigheden en de daarbij komende afwisseling.

Goos Bartels met zoon Leslie Bartels - foto Floral Daily

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Ik heb tijdens de FlowerTrials diverse mensen uit het onderwijs gesproken. Als ik daar verneem wat voor een 'vrije val' zij in aanwas voor de tuinbouwopleiding ervaren; het lijkt wel of de ziel er een beetje uit is.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Goed onderwijs is de basis van onze bedrijvigheid. Het is gemakkelijk om met de vinger te wijzen maar we zouden als bedrijfsleven veel actiever betrokken zouden moeten zijn bij de opleidingen. Individualisering van de maatschappij baart me in dat opzicht wel zorgen.

Wat ga je dit weekend doen?

In Aalsmeer vieren we Aalsmeer Flower Festival en ik verheug me op kwaliteitstijd met mijn familie. Zondag is het Vaderdag en verder hoop ik nog wat te hobbyen aan mijn klassieke motoren.

Aalsmeer Flower Festival

Bron: www.FloraNews.com
14-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS