maandag 25 mei 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Beekenkamp Plants wint FleuroStar Award 2019

Beekenkamp Plants wint FleuroStar Award 2019

Beekenkamp Plants heeft de FleuroStar Award 2019 gewonnen met de Begonia elatior Dreams Garden MacaRouge. Commercieel directeur Cor Bremmer, Algemeen directeur  Marc Driessen, Marketing Manager Sirekit Mol en Manager Breeding Ans van der Velde ontvingen de prijs van FleuroSelect voorzitter Heike Gronemann en president Karol Pawlak. De uitreiking van de prijs vond donderdagavond 13 juni plaats tijdens de FleuroStar avond bij Syngenta Flowers in De Lier. 

Dreams Garden MacaRouge nam het op tegen Begonia Viking Red on Chocolate van Sakata Ornamentals, Pelargonium Pretty Little Pink Splash van Syngenta Flowers, Pelargonium Red Explosion van Florensis, Pelargonium Survivor Idols Rosalinda van Dümmen Orange en de  Xerochrysum Granvia Gold van MNP flowers.

"Dreams Garden MacaRouge maakt de consument blij met haar glanzende kleuren, aantrekkelijke bloemen en een frisse uitstraling" aldus het juryrapport over de winaar met de WOW-factor.

“Ongeveer 5 jaar geleden zagen we deze begonia voor het eerst, we zijn dus ontzettend trots dat de MacaRouge nu erkenning krijgt. Deze prijs is een mooie beloning en een bevestiging van ons werk en daar zijn we erg trots op” reageert Ans van der Velde, Manager Breeding.

De FleuroStar-winnaar krijgt aanzienlijke marketingondersteuning. Naast de internationale perscampagne, promoot Fleuroselect de nieuwe winnaar op beurzen en branche-evenementen. De nieuwe sponsor Waterdrinker biedt komende de winnaar premium productplaatsing gedurende 3-4 weken in het Green Trade Center. Stokvis geeft de winaar een mooie plek in De Grote Tuinverbouwing en Pull Position biedt een op maat gemaakt marketingproject en de winnaar verschijnt in de nieuwe brochure van DeschPlantpak.  

Begonia Dreams garden Macarouge

De staande tuinbegonia vertoont een weelde aan enkele, helderrode bloemen met een schattig geel hartje. MacaRouge is een krachtige groeier die er niet alleen prachtig uitziet in potten op het terras maar ook heel veel kleur in bloembedden brengt. Deze uit stek vermeerderde begonia heeft weinig verzorging nodig en brengt met zijn sprankelende rode kleur leven in elke tuin tot de eerste vorst.

“Als veredelingsbedrijf ben je altijd op zoek naar iets nieuws, iets verrassends. Met de MacaRouge hadden we direct het idee dat dit een populair product kon gaan worden. De MacaRouge is op zichzelf al een prachtige plant, maar samen met de MacaRose geven ze iedere tuin extra kleur!” aldus Sirekit Mol. 

 

 


14-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS