maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Greentech goes Mexico

Greentech goes Mexico

Op de eerste dag van GreenTech Amsterdam is GreenTech Americas geïntroduceerd. De spin-off vindt plaats van 24-26 maart 2020 in Querétaro, Mexico. Volgens Mariska Dreschler, directeur Horticulture GreenTech, een logische volgende stap aangezien Mexico een belangrijke landbouwproducent is, het aantal hectare onder de beschermde landbouw er exponentieel groeit en Mexico dé toegangspoort tot de VS, Canada en Zuid-Amerika is.

"Wij geloven dat we met GreenTech Amsterdam als wereldwijd platform de opkomende markten van de wereld moeten bereiken We hebben een regionaal platform in het westelijke deel van de wereld nodig om te voldoen aan de regionale behoeften van de telers Door GreenTech Americas zijn we in staat om tegemoet te komen aan de opkomende behoeften van de groeiende regio en de groeiende klimaten, de producenten en de behoeften van de consument."

Mexico heeft twee belangrijke exportmarkten: de VS en Canada. De productiewaarde bedraagt ​​ongeveer 3.000 miljoen USD. Het aantal hectare dat beschermd wordt, heeft een oppervlakte van 40.862 hectare, waardoor ze wereldwijd op de 6e plaats staan ​​in de beschermde landbouw.

GreenTech Americas wordt gehouden van 24-26 maart 2020 in het Querétaro Centro de Congresos Querétaro in Mexico. GreenTech Americas wordt georganiseerd door RAI Amsterdam in samenwerking met Tarsus. 


13-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS