maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Retail Solutions Kraakt de Code

Retail Solutions Kraakt de Code

Retail Solutions is de winnaar van de Kraak de Code actie van Celosie Deep Purple. Een ludieke actie waar kweker en veredelaar dit jaar het Celosia seizoen mee aftrappen. In een tijd van 5 minuten wist Retail Solutions de vragen te beantwoorden om de code te kraken. Hiermee zijn zij de winnaar van een geheel verzorgd uitje naar een escaperoom, in deep purple stijl. Tijdens de FlowerTrials bij Royal van Zanten kreeg Retail Solutions de prijs overhandigd door GertJan Sosef van Ammerlaan-Sosef.

Op een ludieke wijze aandacht krijgen en vragen voor Deep Purple was de insteek van Ammerlaan-Sosef, House&Garden en Royal Van Zanten. En dit in zoektocht. De zoektocht die in deze puzzel tot uiting komt én de zoektocht van de veredelaar en kweker nieuwe toepassingen en soorten. Hiertoe ging het ‘Deep Purple team’ bij verschillende exporteurs langs met een speciale opdracht. Kraak de Code. Door het kraken van de code opent de paarse Deep Purple koffer en maakt de exporteur kans op leuke prijzen. De vragen om de code te kraken waren niet eenvoudig, zo bleek ook uit de verschillende reacties van de meer dan 30 deelnemers.

Om de start van het - Celosia potplanten - seizoen onder de aandacht te brengen wordt er ieder jaar een bijzondere, eigenwijze en creatieve actie bedacht. Deze actie is een samenwerking tussen Ammerlaan-Sosef, House&Garden en Royal Van Zanten. 

 


13-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS