maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Samen naar The Flower Bazar in Hamburg

Samen naar The Flower Bazar in Hamburg

Onder het motto “samen komen we verder” gaan de groothandelsbedrijven Van der Plas, Breedijk en HBX natural living in september mee naar de Flower Bazar in Duitsland, het nieuwe Live Event dat van 21 - 23 september 2019 in Hamburg. Het event biedt volgens de drie bedrijven grote kansen voor alle bedrijven in de sector die samen de markt in willen om te groeien. Daarom openen zij graag hun deuren voor partners die willen groeien. Ze nodigen kwekers, service verlenende bloemisten, tuincentra, giftstores en collega bloemen en planten groothandelaren - exporteurs uit om mee te gaan naar de The Flower Bazar in Hamburg.

Het idee achter de samenwerking en de participatie met andere bedrijven is dat je een marktplaats nooit alleen hebt en als je kunt delen je ook kunt vermenigvuldigen. "Op een meubelboulevard zitten alle bedrijven tenslotte ook gewoon naast elkaar en kan je elkaar versterken" zegt een woordvoerder van de drie bedrijven. Ze zijn van mening dat je moet bewegen en ook naar de klant toe moet gaan met een full-serviceproduct van bloemen, planten en decoratie. De bedoeling van Van der Plas, Breedijk en HBX natural living is om op dit Live Event juist de samenwerking met andere deelnemers te zoeken, zodat ze de dingen met elkaar 120% goed kunnen doen en de bezoekers kunnen verrassen met deze combinatie. 

Boltze, het grootste Duitse handelshuis in Homedeco in Hamburg/Braak, stelt haar deuren open en vormt het mooie decor van de Flower Bazar. The Flower Bazar wordt ondersteund door de Duitse mediapartners Taspo en Gestalten und Verkaufen die het event gaan gebruiken om bloemisten uit te nodigen. Daarnaast zijn een aantal sterke partners vanuit de decoratie aanwezig zoals Jodeco glas, NDT potterie en Lechuza. Alle deelnemende partners nodigen hun klanten uit om naar Hamburg te komen. 

Van der Plas, Breedijk, HBX natural living en The Flower Bazar willen graag de verbinding maken tussen kwekers en bloemisten en zijn op zoek naar partners die het event rijker maken in alle opzichten. "Samen staan we sterk en dat doen we graag met leveranciers, klanten, collega’s en hun vrienden!"

               

Bedrijven die interesse hebben in de samenwerking voor dThe Flower Bazar kunnen contact opnemen met Jeroen Judels j.judels@vdplas.com of Pascal Koeleman pascal@2dezign.nl.

 

 


13-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS