maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Verbinden van keten en nieuwste trends centraal tijdens Sions Flower Dinner

Verbinden van keten en nieuwste trends centraal tijdens Sions Flower Dinner

Het is inmiddels een echte traditie geworden; op de eerste avond van de FlowerTrials zitten kwekers, exporteurs, groothandelaren, retailers, bloemisten en tuincentra met elkaar aan tafel tijdens het exclusieve Sion's Flower Dinner.

Het diner stond dit jaar in het teken van verbinden. Het verbinden van schakels binnen de sierteeltketen én het verbinden van de nieuwste trends verbonden aan de phalaenopsis. Dit laatste was aan trendvertaler Sandra Könings. Tijdens een exclusieve trendpresentatie vertelde zij over de komende trends en welke commerciële kansen deze bieden voor de phalaenopsis. Könings pleit ervoor om hierin duidelijke keuzes te maken: 'Er zijn veel trends gaande, kies een trend die past bij jou, je klant en je consument én werk deze tot in de finesses uit. Vernieuw en wees daarbij onderscheidend.'

Tijdens het diner interviewde Perry Dekkers drie succesvolle category managers. Zij vertelden over hun werkzaamheden bij een landelijk tuincentrum, een keten van bloemenwinkels en een supermarktformule en gaven zo een uniek kijkje in het besluitvormingsproces rondom de categorie binnenplanten. Hiermee kreeg de bezoeker concrete handvatten hoe aan tafel te komen bij de category manager.

'Wij vinden het belangrijk onze klanten onze klanten - de kwekers - én hun klanten met elkaar te verbinden en hen met de nieuwste trends te inspireren. Alleen gezamenlijk kunnen we de phalaenopsis blijven vernieuwen en de consument van morgen verrassen en verleiden', aldus eigenaar Eric Moor.

De Flower Trials bij Sion zijn uitsluitend toegankelijk voor vakgenoten. De openingstijden zijn: Dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni van 8.00-18.00 uur, zaterdag 15 juni van 8.00-12.30  


12-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS