vrijdag 22 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

Veredelaar, veilingmeester en retail bloemist uitgebeeld tijdens Flower Parade Rijnsburg

Veredelaar, veilingmeester en retail bloemist uitgebeeld tijdens Flower Parade Rijnsburg

Op zaterdag 10 augustus rijdt de Flower Parade Rijnsburg voor de 74e keer door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Dit jaar is gekozen voor het thema "Beroepen". Dinsdagmiddag 11 juni zijn de ontwerpen van de wagens met onder de beroepen veredelaar, veilingmeester en retail bloemist. Ook werd bekend gemaakt dat de officiële opening van de Flower Parade Rijnsburg op vrijdag 9 augustus verricht wordt door SBS weerman Piet Paulusma.

Flower Parade Rijnsburg veredelaar

Toparrangeurs, afkomstig uit heel Nederland, verwerken maar liefst 300.000 bloemen en planten op praal-, muziek- en personenwagens. Twaalf praalwagens, drie muziekwagens en meer dan dertig andere met bloemen versierde voertuigen maken het bloemencorso samen met honderden muzikanten en figuranten tot een rijdend theater. 

Flower Parade Rijnsburg veilingmeester

De wagen van de veilmeester is van Royal FloraHolland, die van retail Florist van RVE en die van veredelaar van Van Egmond. Verder doet de Floral Trade Group mee met de 'weerman', de gemeente Noordwijk met "badmeester/lifeguard', de Rabobank met 'bankemployee', de gemeente katwijk met 'BABS' (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand), Haringrock met de 'Event Manager' en de Koningshof met de 'Kunstschilder'.

Flower Parade Rijnsburg retail florist

De opening vindt op vrijdag 9 augustus om 16.00 uur plaats tijdens de gratis toegankelijke Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. Op zaterdag 10 augustus rijdt de parade rijdt vanaf 13.00 uur door Rijnsburg en Katwijk en vanaf 18.30 uur door Noordwijk. Op zondag 11 augustus staan de praalwagens op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

Flower Parade Rijnsburg weerman


 


12-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos IFTF 2019


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS