maandag 16 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Dümmen Orange dit jaar op nieuwe locatie tijdens FlowerTrials

Dümmen Orange dit jaar op nieuwe locatie tijdens FlowerTrials

Dümmen Orange is deze tijdens de FlowerTrials te zien op een nieuwe locatie in De Kwakel én in het Duitse Rheinberg. Na twee jaar in Naaldwijk op een externe locatie te hebben gezeten, keren de FlowerTrials dit jaar terug naar één van de eigen vestigingen van Dümmen Orange aan de Hoofdweg 119 in De Kwakel. Hier is dit jaar ook de gloednieuwe showtuin te bezoeken. Ook de showtuin op de Duitse locatie aan de Dammweg 20 in Rheinberg is zoals altijd beeldschoon.

Bezoekers kunnen op beide locaties terecht voor de nieuwste producten op het gebied van perkplanten, vaste planten, potplanten, snijbloemen en tropische planten. Ook worden nieuwe Basewell producten en GreenGuard Poinsettia's geïntroduceerd voor de Europese markt. 

Naast deze officiële FlowerTrials-locaties zijn bezoekers ook welkom op de proeflocatie voor snijchrysanten aan de Oude Campsweg 35C in De Lier.

De focus van Dümmen Orange ligt deze FlowerTrials op de bewortelingstechniek Basewell. Om dit nog extra te benadrukken, is er een prijsvraag waarbij de bezoekers een eigen Basewell-fiets kunnen winnen. Er zijn teststrips te zien voor Pelargonium (Sarita, Big Eeze), Coleus (Great Falls, Main Street, Stained Glassworks), Dahlia (Dahlinova, Hypnotica, Temptation, XXL), NG Impatiens (Magnum, Petticoat, Sunstanding, Sweetie, Tamarinda) en Osteospermum (Margarita).

 


12-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS