dinsdag 26 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Westlandse bloemen bij paardenevenement in Duitsland

Westlandse bloemen bij paardenevenement in Duitsland

Het internationale paardenevenement Cross Country Days-Military in het Duitse Ostbevern werd dit weekend opgefleurd met Westlandse lelies, van Van den Bos Flowerbulbs. De winnaar van het concours, Antonia Goldberg met paard Rosalie kreeg een Westlands boeket uit handen van Westlands gemeenteraadslid Cor van der Mark van de CDA en Baron Karl Hubertus von Beverfoerde, de organisator van het evenement.

Het internationale paardenevenement is een jaarlijks terugkerend 2-daags evenement, dat wordt ondersteund door de Westlandse Marleen van Giesen, die zich enkele jaren geleden in Duitsland heeft gevestigd. Zij zorgt er elk jaar voor dat verschillende Westlandse versproducten aan een groot Duits publiek worden getoond.

Antonia Goldberg met paard Rosalie en raadslid gemeente Westland, Cor van der Mark en Baron Hubertus von Beverfoerde

Het evenement bestaat sinds 2008 en vindt elk jaar plaats op een landgoed in Ostbevern. De eerste dag wordt altijd gereserveerd voor dressuur en springen en op de tweede dag vindt de Cross Country-Military plaats, de grootste publiektrekker. Het evenement trekt internationale ruiters en publiek uit alle werelddelen. Er waren zelfs ruiters uit Amerika en Japan. Volgens Marleen van Giesen, wordt het evenement in 2020 naar een nog hoger niveau getild.
 


11-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS