dinsdag 2 juni 2020
FN TOP logo FN TOP add

Kalanchoe Trials bij SlijkermanKalanchoŽ

Kalanchoe Trials bij SlijkermanKalanchoŽ

SlijkermanKalanchoe doet officieel niet mee aan de FlowerTrials, maar opent, net als veel andere bedrijven, wel van 11 t/m 14 juni de deuren voor de eigen KalanchoëTrials. De vele internationale vakbezoekers die deze week in het land zijn, zijn van harte welkom op de high-tech kwekerij in Heerhugowaard. 

Deze week kunnen alle commerciele variëteiten als ook de nieuwste ontwikkelingen op hun prestatie beoordeeld worden in een praktijkomgeving en kan de houdbaarheid bekeken worden in onze speciale houdbaarheid testruimte.

Een bijzondere noviteit bij Slijkerman is dit jaar de Tiger serie, die zich kenmerkt door contrasterende bloemen met mooie tekeningen. Het stoere uiterlijk van de variëteiten uit deze serie past bij de krachtige verschijning van de tijger, waar zij de naam aan dankt.

Diamant is het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt en wordt tevens al eeuwenlang bemind voor haar schoonheid en zuiverheid. Dit kenmerkt ook de gevuldbloemige en enkelbloemige variëteiten uit de Diamond serie, welke speciaal geselecteerd worden op heldere kleuren en een bovengemiddelde houdbaarheid. Een afgeleide hiervan is een lijn met variëteiten welke speciaal veredeld zijn voor de teelt als snijbloem, waar de laatste jaren volop in ontwikkeld is.

Trendy zoete pastelkleuren, dat kenmerkt de Serenity serie. Met maar liefst 15 verschillende kleuren is er altijd voor iedereen wel een geschikte variëteit te vinden. Teelttechnisch is de serie geliefd onder kwekers door de minimale rembehoefte en gelijke eigenschappen waardoor deze gemakkelijk gecombineerd kan worden.

De Soraya serie is een recente toevoeging aan het assortiment. De serie bestaat uit een vijftal variëteiten welke grote roosvormige bloemen hebben en het brede bloemscherm zorgt voor een indrukwekkende schap presentatie.

De KalanchoeTrials vinden plaats van 11-14 juni aan de Veenhuizerweg 40A in Heerhugowaard.
 


11-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS