donderdag 1 oktober 2020
FN TOP logo FN TOP add

Implantex AG voortaan Florensis Schweiz AG

Implantex AG voortaan Florensis Schweiz AG

Met ingang van week 24 wordt de naam van de Zwitserse onderneming Implantex AG uit Thun gewijzigd in de naam Florensis Schweiz AG. Dit maakten de directeur van Implantex, Thomas Bucher, en de CEO van Florensis, Leo Hoogendoorn, uit Hendrik-Ido-Ambacht gezamenlijk bekend. Florensis heeft onlangs de meerderheid van de aandelen van Implantex overgenomen.

Thomas Bucher

 “Ten aanzien van de bedrijfsactiviteiten zal    er voor onze klanten en leveranciers in        de praktijk niets veranderen”, kondigt          Thomas Bucher aan. “De werkwijze              verandert niet, de contactpersonen         veranderen niet - niet eens de     telefoonnummers veranderen. Slechts de     website en als gevolg hiervan de e-   mailadressen, zullen worden aangepast”.

 Hoogendoorn zegt dat de verandering van   naam “om formele redenen” plaatsvindt   met het doel om op  de Europese markt   voortaan uniform onder de merknaam Florensis te worden gezien en herkend.

Implantex behoort sinds 1997 tot de belangrijkste leveranciers van jonge planten, zaden, halfwas en uitgangsmateriaal onder de Zwitserse producenten van perk- & balkonplanten, tweejarigen, vaste planten, potplanten en snijbloemen. Hierbij werkt het bedrijf samen met toonaangevende Europese en Zwitserse producenten van jonge planten. Hoogendoorn en Bucher waardeerden de verdiensten van de oprichters van Implantex evenals van hun collega‘s die “de naam Implantex in de afgelopen 22 jaar in Zwitserland zo groot hebben gemaakt”.  


07-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws



2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS