maandag 16 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Royal Lemkes en Aldi doneren 50.000 euro aan De Zonnebloem

Royal Lemkes en Aldi doneren 50.000 euro aan De Zonnebloem

Tijdens de feestelijke opening van ALDI Hoogland, heeft Jaco Blom van Royal Lemkes samen met het team van ALDI Hoogland vandaag, vrijdag 7 juni, een cheque ter waarde van 50.000 euro overhandigd aan Marc Damen, directeur van de Nationale Vereniging de Zonnebloem.

Nationale Vereniging de Zonnebloem bestaat dit jaar zeventig jaar. Om de vereniging in dit feestelijke jaar een extra steun in de rug te geven, initiëren Royal Lemkes, ALDI en telersvereniging Sunsation een zonnebloemenactie bij de Nederlandse winkels van Aldi: van elke verkochte Zonnebloem op pot gaat één euro naar De Zonnebloem. De zonnebloemen in pot zijn sinds donderdag 6 juni te koop bij alle Nederlandse ALDI-winkels.

Al 70 jaar streeft Nationale Vereniging de Zonnebloem naar een samenleving, waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. De Zonnebloem verrijkt de levens van 113.000 mensen en maakt bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk. Al deze activiteiten dragen bij aan het een beetje beter maken van de maatschappij.

"Wij willen, waar mogelijk, een bijdrage leveren aan een mooiere en groenere wereld. Door onze jarenlange samenwerking met Aldi hebben wij deze actie kunnen uitrollen. We zijn trots dat wij hiermee de Nationale Vereniging de Zonnebloem een extra steun in de rug kunnen geven. Want samen maken we het verschil” aldus Jaco Blom.

Aldi en Lemkes doneren aan Zonnebloem

De ‘Sunsation Sunflower’ heeft meerdere knoppen, waardoor de gehele zomer van vrolijke zonnetjes genoten kan worden. De zonnebloem is ideaal voor op het balkon of terras. 


07-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS