maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Bloemenvink Bloemist van het jaar 2019

Bloemenvink Bloemist van het jaar 2019

Bloemenvink uit Leidschendam is uitgeroepen tot ‘Bloemist van het Jaar 2019′. Dit werd woensdagavond 5 juni bekend gemaakt tijdens het VBW Ondernemersevent in Veenendaal. Op de tweede plek eindigde Machiel Bekker Bloemen en Interieur in Tiel en derde werd Loek Natuurlijk in Reuver. Nieuw was dit jaar de prijs voor de beste start-up. Deze ging naar Quino Damen Bloembinders in Amersfoort.

"De winkelformule is tot in detail afgestemd op de in de omgeving aanwezige consumentendoelgroepen. Een groot assortiment prachtige bloemen en planten, stijlvol gepresenteerd. Een open binderij, waarin boeketten en gelegenheidsbloemwerk op maat en persoonlijk wordt vervaardigd. Ondernemersenthousiasme werkt aantoonbaar aanstekelijk" zegt het juryrapport over De Bloemenvink.

Bloemenvink Leidschendam 

Bloemenvink plaatste zich eerder dit jaar op basis van consumentenstemmen en mysteryshopper beoordelingen samen met negen andere toonaangevende bloemisten voor de finaleronde. In de finaleronde werden zij bezocht door de vakjury, bestaande uit Thomas Vloedgraven, winnaar van 2015, Chris Martens, directeur Smithers-Oasis, Tjeerd Posthumus, uitgever De Pook, en Marco Maasse, directeur VBW.

De winkels worden onder andere beoordeeld op de formule-uitgangspunten, de bedrijfsvoering en het toekomstbeeld. ‘Bloemist van het Jaar 2019’ is een initiatief van VBW, Smithers-Oasis en De Pook.

foto en bron: VBW


 


06-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS