maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Kwekers zeggen ja tegen promotieplan Amaryllis

Kwekers zeggen ja tegen promotieplan Amaryllis

Het promotieplan snij-Amaryllis voor 2019-2022 is goedgekeurd. 67,8 procent stemde tijdens een stemmingsbijeenkomst in Naaldwijk vóór het vervolg van de Amaryllis promotie. In totaal was tijdens de stemming 78 procent van de totale ledenomzet van de Amaryllis FloraHolland lidaanvoerders vertegenwoordigd.

Ook is voor productspecifieke promotieheffing gestemd. Via deze regeling dragen alle aanvoerders van Amaryllis vanaf 1 oktober 2019 bij aan het vervolg van de Amaryllis promotie. Deze promotieheffing van 0,25% voor Amaryllis over de omzet wordt 4 x per jaar geïnd. De looptijd, en daarmee de inning eindigt op 30 september 2022.

In opdracht van de FPC Amaryllis heeft de promotiecommissie van Amaryllis telers samen met Concept Factory het campagneplan opgesteld. ‘Amaryllis het hele seizoen (november-februari) in het bloemistenschap aanbieden is het hoofddoel’, zo luidt de boodschap van promotiecommissie. Na het akkoord van de FPC Amaryllis is het promotieplan 2019-2022 voorgedragen voor stemming. 

  

 

 


06-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS