donderdag 20 februari 2020
FN TOP add 1. RFH Trade Fair 2020

Inspiratie voor elk seizoen bij Beekenkamp Plants tijdens de Flower Trials

Inspiratie voor elk seizoen bij Beekenkamp Plants tijdens de Flower Trials

Van 11 t/m 14 juni staan de FlowerTrials bij Beekenkamp Plants in het teken van het thema ‘Enjoy the seasons’. In de hal van het bedrijf, in de kas en in de showtuin worden de producten gepresenteerd aan de hand van verschillende trends, feestdagen én de vier seizoenen. 

Beekenkamp Plants Ornamentals richt zich voornamelijk op veredelen, een veredelingsbedrijf met een jonge planten productie faciliteit. Het commerciële team is continu bezig met het verbeteren van het assortiment om kwekers, handel en retail te inspireren.

‘We streven ernaar om een inspiratiebron voor alle seizoenen neer te zetten voor de bezoekers’ vertelt Marketing Manager Sirekit Mol.  

Iets verderop op de Korte Kruisweg in Maasdijk staan meer dan 550 planten in bloei in de showtuin. Hier worden de tuinprestaties van de planten getest. "Hier kan de bezoeker stemmen op zijn of haar favoriete plant. Zo krijgen we meer inzicht in de wensen en behoefte van onze doelgroep" legt Mol verder uit. De verkregen info wordt ook algemeen bekend gemaakt.  

De showtuin kan bereikt worden met eigen vervoer of met het pendelbusje vanuit Beekenkamp Plants. 

 


04-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 essen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS