vrijdag 22 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

Succesvolle campagne We Hebben Meer Bloemen Nodig weer van start

Succesvolle campagne We Hebben Meer Bloemen Nodig weer van start

Van 3 juni t/m 23 juni loopt de award-winnende snijbloemencampagne "We Hebben Meer Bloemen Nodig" weer in Nederland. In dezelfde periode wordt de campagne van Bloemenbureau Holland/ Mooi wat bloemen doen ook uitgerold in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. We zien de "We hebben meer bloemen nodig" terug via buitenreclame, op de radio, online-video en social media.

De campagne maakt duidelijk dat bloemen een positief effect hebben op mensen en dat we daar dus veel meer van nodig hebben. "Alles wat belangrijk is, beleef je intenser met bloemen. En we willen meer aandacht voor wat belangrijk is, meer vriendschap, meer liefde, meer power, meer lachen… en daarom hebben we meer bloemen nodig!" 

Voor de campagne is een nieuwe hoofdvideo gemaakt, die ondersteund wordt door drie mini-video’s in de thema's liefde, samen en verwondering en een bijbehorende radio-spot.

Het thema ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig’ is de basis voor de communicatie van Bloemenbureau Holland/ Mooi wat bloemen doen voor de komende jaren en geeft volgens het Bloemenbureau oneindig veel inspiratie voor komende campagnes. Steeds met dezelfde conclusie: "Bloemen hebben dat bijzondere effect om mensen dichter bij elkaar te brengen. Gewoon. In alle omstandigheden. Onvergetelijk."
 
Bloemenbureau Holland startte de snijbloemencampagne in oktober 2018 en won hiermee onlangs een SAN-award.
 
                                We hebben meer bloemen nodig

 


04-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS