vrijdag 22 november 2019
Top Van Dijk Flora TFC Top Dillewijn Zwapak

Ter Laak Orchids opent nieuw inspiratiecentrum in nieuwe huisstijl

Ter Laak Orchids opent nieuw inspiratiecentrum in nieuwe huisstijl

Na ruim twee jaar bouwen is het zover. Tijdens de Orchid Inspiration Days van 5-13 juni opent Ter Laak Orchids de deuren van haar nieuwe inspiratiecentrum voor de vakhandel. Consumenten kunnen al eerder terecht in de nieuwe winkel; de zogenoemde Orchid Store opent op 31 mei. Vooruitlopend introduceerde de orchideeënkweker uit Wateringen vandaag alvast haar nieuwe look & feel. Later dit jaar zal de opening van het pand gevierd worden met het personeel en relaties.

Ter Laak Orchids

“Ter Laak heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Een kwekerij in Guatemala, de bouw van een innovatieve DaglichtKas en straks de opening van ons inspiratiecentrum. De organisatie groeit en professionaliseert. Daar hoort een uitstraling bij die weergeeft wie wij zijn en waar wij voor staan. Dit hebben wij gevat in een frisse look & feel waarin verbinding centraal staat” legt Managing Director Edith Bentvelsen uit.

Het nieuwe inspiratiecentrum is de plek waar deze verbinding daadwerkelijk tot stand komt. In het inspiratiecentrum wordt de (eind)klant meegenomen in een reis door Ter Laak door hen te informeren over de ontwikkelingen in ons bedrijf en te inspireren met verrassende producttoepassingen. "Door met elkaar in gesprek te gaan kunnen we samen ons product en bedrijf naar een hoger niveau tillen” vertelt Bentvelsen.

Ter Laak neemt dit jaar voor het eerst deel aan de Orchid Inspiration Days; een evenement waarbij veertien orchideeënkwekers hun deuren openstellen voor de vakhandel. 

                                 Ter Laak Orchids


23-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS